Organiseer je Eigen BadEendjesrace met Onze Ondersteuning!

Ben je lid van een (Ondernemers)vereniging en geïnteresseerd in het organiseren van een BadEendjesrace in jouw stad? Wij bij Eendenrace hebben alles wat je nodig hebt om een succesvol evenement op te zetten. Ons pakket omvat bewezen systemen, gedetailleerde voorwaarden, professioneel drukwerk, een uitgebreid draaiboek, kwalitatief hoogwaardige badeendjes en boeiende content om je race te promoten.

 

Waarom een BadEendjesrace Organiseren?
De BadEendjesrace is niet alleen een leuke en kleurrijke manier om de gemeenschap samen te brengen, maar het biedt ook een fantastische kans om fondsen te werven voor goede doelen of lokale projecten, terwijl de eigen verenigingskas ook gevuld wordt. Met onze hulp kun je een evenement creëren dat niet alleen deelnemers en toeschouwers vermaakt, maar ook aanzienlijke steun biedt aan belangrijke initiatieven in jouw gemeenschap.

 

Systemen: Gebruik ons bewezen systeem voor evenementmanagement en eendjesregistratie om je race soepel te laten verlopen.


Voorwaarden: Onze uitgewerkte voorwaarden zorgen ervoor dat alle juridische aspecten zijn gedekt, zodat je evenement zonder zorgen kan plaatsvinden.


Drukwerk: Van flyers tot banners, wij leveren al het benodigde drukwerk dat je nodig hebt, aangepast aan jouw lokale evenement.


Draaiboek: Ontvang een gedetailleerd draaiboek dat stap voor stap uitlegt hoe je het evenement van begin tot eind organiseert.


Badeendjes: Wij voorzien in de levering van hoge kwaliteit badeendjes die speciaal zijn ontworpen voor races met een unieke nummer.

 

Content: Gebruik onze kant-en-klare content voor marketing en promotie om deelnemers en sponsors aan te trekken.

 

Geïnteresseerd? Neem Contact Op!
Als je enthousiast bent over het idee om een BadEendjesrace in jouw regio te organiseren en meer informatie wilt over hoe wij je kunnen ondersteunen, vul dan het onderstaande contactformulier in. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen een fantastisch evenement neer te zetten!

 

Door samen te werken, kunnen we zorgen voor een onvergetelijk evenement dat niet alleen vermaakt, maar ook een positieve impact heeft op de gemeenschap. We horen graag van je!