Over ons

JCI West-Friesland, onderdeel van Junior Chamber International, is een dynamische netwerkorganisatie in West-Friesland voor ondernemende mensen tot 40 jaar. Met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke betrokkenheid en het creëren van zakelijke kansen, brengt JCI jonge professionals en ondernemers samen die zich willen inzetten voor positieve veranderingen in hun gemeenschap.


Door het organiseren van evenementen zoals de BadEendjesrace, benadrukt JCI West-Friesland het belang van samenwerking en gemeenschapszin. Elk project en evenement wordt gedragen door de passie en het harde werk van de leden, die zich inzetten om een verschil te maken in West-Friesland. JCI West-Friesland is meer dan een netwerkorganisatie; het is een gemeenschap van gedreven individuen die samenwerken aan een betere toekomst.

Over de Badeendjes race

De BadEendjesrace is een uniek en vrolijk evenement dat de kracht van gemeenschap en het plezier van gezonde competitie combineert. Bij deze bijzondere race worden duizenden kleurrijke badeendjes in de wateren van West-Friesland gelaten, elk vertegenwoordigend een nummer gekoppeld aan een deelnemer die een eendje heeft ‘geadopteerd’. Terwijl de eendjes hun weg banen naar de finishlijn, staan deelnemers en toeschouwers langs de kant om hun eendjes aan te moedigen, in de hoop op mooie prijzen.

 

Wat de BadEendjesrace echter echt onderscheidt, is de significante bijdrage die het levert aan lokale sportclubs en verenigingen. Van elk verkocht eendje gaat een aanzienlijk deel (80%) van de winst direct naar de ondersteunende clubs en verenigingen, waardoor zij essentiële fondsen ontvangen voor hun activiteiten, uitrusting en gemeenschapsprojecten. Dit initiatief biedt niet alleen een leuke dag voor families en vrienden, maar versterkt ook de lokale sport- en gemeenschapsinfrastructuur, waardoor de deelnemende clubs de mogelijkheid krijgen om te groeien en een grotere impact te hebben in hun gemeenschap.

Wil jij jouw plaatselijke club steunen en een badeendje kopen?

Door een eendje te kopen in onze BadEendjesrace, draag je niet alleen bij aan de ondersteuning van lokale clubs en verenigingen, maar maak je ook kans op fantastische prijzen! Elke aankoop vult de kas van jouw favoriete team of groep, waardoor ze essentiële middelen krijgen voor hun activiteiten en groei. Tegelijkertijd biedt jouw genummerde eendje je de spannende mogelijkheid om als winnaar uit de race te komen. Steun het goede doel en wie weet vaar je weg met een geweldige prijs!